​Telefon: 31 44 99 10

Erhverv

​Står virksomheden over for et nyt byggeprojekt, eller skal det eksisterende tag renoveres, er det vigtigt at alliere sig med en samarbejdspartner med stor erfaring inden for faget.

Tagarbejde kræver stor faglig indsigt, teknisk snilde og præcision, og derfor opnår man det bedste resultat, hvis man vælger en tagdækker, der har stort kendskab til alt det, professionelt tagarbejde kræver.

Professionel tagdækker

Hos On Tagservice har vi i mere end 40 år serviceret en bred vifte af erhvervs- og industrikunder, som har ønsket en dygtig tagdækker til håndtering af opgaven. 

Vi har udført en bred vifte af såvel almindelige som mere komplicerede tagprojekter, hvor kvaliteten og detaljearbejdet har været altafgørende. Vi arbejder med fokus på vores kunders tilfredshed, for glade kunder er det, vi lever af.

Klarer det hele

Vi klarer stort set alle opgaver inden for vores fag. 

Vi træder til, hvad enten det er tagpap, tagfolie, efterisolering, udskiftning af tagrender og nedløbsrør eller ovenlysvinduer m.v. Vi har stor erfaring med både nybyg, renovering og mindre reparationer.

Medlem af DTB og Dansk Byggeri

Vi er medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening og Dansk Byggeri. Det betyder, at du er dækket ind, hvis der mod forventning skulle opstå fejl og mangler i det udførte arbejde.

Tæt tag til tiden

Vores motto er ”tæt tag til tiden”. Vi har fokus på kvalitet og levering til aftalt tid – hver gang. Vi lægger vægt på, at du får den bedst mulige oplevelse og en god og effektiv arbejdsproces, så derfor har du også én kontaktforløb gennem hele forløbet.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 

31 44 99 10 eller på mailen on@on-tag.dk.

Firmainformation

On Tagservice ApS

CVR: 32834671

​Adresseinformation

​Vestergade 22A

6051 Almind

​Kontaktinformation​

​​Telefon: 31 44 99 10

E-mail: on@on-tag.dk