​Telefon: 31 44 99 10

Privat​e

​Hos On Tagservice har vi stor erfaring inden for tag til private. Vi kan være behjælpelige med store såvel som mindre opgaver, hvor udgangspunktet altid er dine ønsker og behov.

40 års erfaring

Vi har mere end 40 års erfaring inden for branchen, hvilket giver os en helt unik knowhow, som vores kunder får gavn af både i rådgivnings- og udførelsesfasen. 

Vi står altid til rådighed med ideer og sparring, hvis du er på bar bund i forhold til at beslutte, hvad der er den bedste løsning for dig. Har du forslag selv, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem og drøfter de forskellige muligheder.

Klarer det hele

Vi kan være behjælpelige med både nybyg, renovering og reparation inden for tagpap og tagfolie. 

Vi udfører alt fra montering, isolering og afvanding til håndtering af afløb, ovenlysvinduer og brandventilation. Om det er et hus eller eksempelvis en carport, spiller ingen rolle.

​Funktionelt tag

Ligesom alle andre dele på en bygning kræver taget vedligeholdelse. Man kan endda sige, at taget er en af de vigtigste dele at tage sig af, da det beskytter mod vind og uvejr.

Derfor er det vigtigt, man altid er i besiddelse af et fuldt funktionelt tag, uanset om der er tale om nybyggeri eller en ældre husstand. 

Vent ikke for længe med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, om dit eksisterende tag trænger til at blive tilset. Vi kan være med til at sikre, at små skader ikke udvikler sig til store problemer.

Vi er medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening og Dansk Byggeri.

Kontakt os

Tag en snak med os på telefon 31 44 99 10 eller skriv til os på vores mail on@on-tag.dk for at høre mere.

Firmainformation

On Tagservice ApS

CVR: 32834671

​Adresseinformation

​Vestergade 22A

6051 Almind

​Kontaktinformation​

​​Telefon: 31 44 99 10

E-mail: on@on-tag.dk